Mat

Igår fick LillaC smaka på majs o potatis (burk). Hon åt 3-4 skedar, men jag är inte helt säker på att hon tyckte det var så gott faktiskt...   Hon fick en såndär förvånad min igen. *ler*
Men hon åt iaf och vi försöker väl ngr dagar till och byter sen till ngn annan smak och ser om hon gillar den bättre.




Gott..  eller inte..??



Senaste dagarna

Torsdag: Jobb..

Fredag: Hemma. Farmor var här och träffade och matade LillaC, så jag och P hann springa runt lite i affärer..  Alltså, P var väl inte så glad över det kanske.. Men han körde mig runt och följde med. *kärlek*
Blev inte så mkt köpt heller - ett linne till mig, Klänning + tröja till LillaC och en skiva till barnen. Med dvd så dom kunde titta på tv`n.

Och vi upptäckte att LillaC börjar få tänder!  Hon har varit gnälligare än vanligt ett tag, men vi har inte ens tänkt på att kolla efter tänder. Hon är ju så liiten.. Men nu börjar det komma fram 2 tänder nere, så nu gör det ONT när hon bits.*ler*


Lördag: Farmor kom redan vid 7.30 för att ta upp och fixa morgonen med LillaC. Det var inga som helst problem, så vi kunde lugnt åka iväg. Att det skulle gå bra med M visste vi ju, men LillaC har varit lite besvärligare, men som sagt det var inga problem alls.
Vi åkte iväg vid 10 (ca) och kom fram till hotellet vid 5 (ca). Långt, men vi stoppade ju lite ibland och jag råkade visst somna lite oxå..
När vi kom till hotellet var det bara att kolla in rummet, byta om och sätta sig i bilen igen för att åka vidare till spelstället. Det var dock lite besvärligare. Både att hitta dit och komma in pga skumma (väg)beskrivningar.. Meen vi kom in till slut och tiden gick ganska fort iaf. Brukar annars vara låång väntan. Men med trevligt folk och roliga samtal så var det ingen långtråkig väntan iaf.

Och jag fick träffa THÅSTRÖM!!!
Mannen jag lyssnat på sen  - ja, typ alltid.. Sen jag var liten och inte visste vem han var. Inte ens vad han hette. Så det var stort för mig! Men jag säger inte mer än så.  
För det går ändå inte att förklara...
Skitbra var han iaf!!! Men jag måste tillägga att han sade Grattis till LillaC...!!






Hathor
var såklart oxå bra! Fast den här ggn var en av dom bättre. (Enligt mig). Och "onda barn" hade jag inte hört dom spela förut så det hade jag väntat på. Och den var riktigt riktigt bra.  Är bara så tråkigt att jag oftast inte "kan" ta ngr kort när dom spelar. Ljudet blir för högt och jag måste alltid stå långt bak. Mina öron blir helt galna av högt ljud. Det susar, piper och gör allmänt skitont i flera dagar efteråt.
Rost hann vi tyvärr inte se. Dom spelade senare och vi skulle lägga oss rätt tidigt.

Sen blev det öl och cider i hotellbaren, och sen öl och räkchips i sängen.. *ler*

Söndag: Åkte hem. Många timmar att åka/köra,  men jag skall inte klaga - det var ju värst för P som fick köra hela vägen. Underbara älskade..

Och det var skönt att komma hem igen. Till M och LillaC. Fast dom hade haft det jättebra här, så det var nog jag som var gladast. Haha..

trött



Jag är såå trött hela tiden. Vet inte om det beror på jobb eller i största allmänhet, men jobbigt är det. Skulle lätt kunna sova ett dygn i sträck. Utan problem.
Sen är det mkt tjatande om olika saker just nu, så det kan nog ha ngt med saken att göra oxå. Så otroligt påfrestande.
Meen, nu är jag snart (?) ledig i ngr veckor iaf så då blir det (förhoppningsvis) lite mer vila och lugn och ro. skönt!
För vissa människor gör mig vansinnig..


Men gårdagen var trevlig iaf. God mat, och bara vara.
 TACK M & E för en supermysig kväll!!


LillaC var däremot inte så glad. Stackars lilla. Hon fick spruta nr 2 igår och den kändes nog en del trots alvedon. Hon hade varit kinkig när jag var borta och sen hade hon lite svårt att somna. Hon brukar somna nästan direkt när vi lägger henne, men igår åt hon tom lite extra mat före vi lade henne för tredje (?) ggn.
Hon hade gråtit lite när hon fick sprutan, men det gick visst fort över igen. Duktig liten <3

För jo.. sprutor ÄR otrevliga saker..!

Igår - idag

Igår var farmor här för att träffa LillaC och vara med vid matning, läggning osv. Eftersom vi (ant) skall åka till Stockholm, och övernatta, så är det bra om hon är här så mkt som möjligt först så att vi vet att det funkar. Alltså, att farmor fixar det vet vi ju, men LillaC däremot har/har haft en period med gnäll/skrik/gråt om ngn annan än jag eller P visar sig.
Men det gick jättebra igår, bättre än väntat faktiskt. LillaC var glad mest hela tiden. Skönt om det har gått över!
Men än är det  för tidigt att säga ngt...

Annars har dagen varit låång. Jobbdagen iaf. Småförkyld, ont i halsen och denna ständiga trötthet. Går det aldrig över??
Jag är fan trött hela tiden. Konstant! Hmm kan kanske ha ngt med bt att göra, det var inte helt bra på efterkontrollen och jag har då inte gjort ngt åt det sen dess heller.
 Och sjukhus är läskiga,  så dit går man  ju inte i onödan..

Dessutom har M blivit sjuk.
Feber och skit. Stackars.. Det var ju inte länge sen hon hade feber heller. Och då var det ju scharlakansfeber. Scary!! Hoppas det går över snart, annars blir det väl sjukhus igen. Och vad jag tycker om det behöver jag väl knappast upprepa...


Skratt

Idag har LillaC skrattat (riktigt) för första gången. Jag var nästan helt övertygad om att hon inte kunde. Varje gång hon har börjat att skratta tidigare, så har hon fått hicka och slutat.. 
Men idag kom skrattet äntligen. Såå underbart att höra. Visst vet man att hon är glad annars oxå, hon ler olika mkt åt olika saker, så det syns ju. Men att höra sitt barn skratta för första gången är en lycka som inte går att beskriva..

Då jag sjöng " The Gummy bear song"..  Hon blir helt galet glad när hon hör den, så den har vi lyssnat på i flera dgr nu. Om och om igen,  och hon blir lika glad och uppspelt varje gång.
Själv tycker jag väl att den är sådär...  Meen, vad gör man inte för sina barn . *ler*



Mer musik

M har en "ny" favoritlåt. Hon är dessutom helt grym på att lära sig låtar fort. Hon hörde den 4-5 ggr och sen började hon att sjunga med.

Mammas duktiga lilla ängel..



..over the hills and far away...

...Teletubbies come to play..

Jag har kommit fram till att det är bebisar som gillar Teletubbies...  ( ja, jag har undrat faktiskt..)
LillaC är helt fascinerad över dessa söta små varelser. Både som leksak och musik/video..

Mammas lilla Hjärta <3




Veckan

Fredag: Alkohol, nostalgi och mys - och Dan.. Tack för en underbar kväll VackerE.

Lördag: Mest bakis..

Söndag: Ångest!! I say no more..

Måndag: Började jobba igen. Noll sömn och separationsångest. Men det var kul att komma tillbax igen. Jag trivs faktiskt på/med mitt jobb och trevliga människor gör det ännu bättre.

Tisdag: Jobb..

Onsdag: Jobb..

Torsdag: Jobb..

Fredag: Har då jobbat hela veckan och det har gått bra. Mindre ångest för varje dag tack och lov.
Men det tar tid att sätta sig in i jobbet igen. Saker jag tidigare har gjort utan att tänka på det, får mig nu plötsligt att stanna till och tänka att hur f*n gör man nu igen? och hur gjorde jag förut?

Från att ha gått i Babydimma i flera månader till att plötsligt börja jobba,  och göra det bra,  är inte helt lätt när man är så förvirrad som jag är. Ehm...
Men det går bättre för varje dag så det blir nog bra till slut.

RSS 2.0